Zwitserleven en Benefits-Plaza lanceren “vernieuwde” koppeling

In november 2014 zal de bestaande koppeling tussen het employee benefits platform Benefits-Plaza en Zwitserleven uitgebreid worden met de collectieve pensioenproducten van Lifetime. Werknemerswijzigingen doorgevoerd in Benefits-Plaza kunnen nu worden gecommuniceerd met Zwitserleven voor alle producten op een volledig STP (Straight Through Process) wijze. Dit betekent een enorme lasten verlichting voor Benefits-Plaza gebruikers en adviseurs van Zwitserleven. De directeur verkoop van Zwitserleven ‘Roelof Pieters’ en de directeur van Benefits-Plaza ‘Ralph van Ginkel’ benadrukken de samenwerking.

ZwitserLeven is ruim honderd jaar actief in Nederland. Zwitserleven wil dé pensioenverzekeraar van Nederland zijn. De missie is om Nederland het Zwitserleven gevoel te geven. Zwitserleven voelt zich verantwoordelijk voor de toekomst van mensen. De ambitie is dat mensen grip krijgen op hun eigen inkomen voor later door er zelf verantwoordelijkheid voor te nemen.

Benefits-Plaza ontwikkelt en levert een online platform voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Geen extra administratieve handelingen meer. Minder kans op fouten. Eén plek waar alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zijn geadministreerd en kunnen worden gewijzigd.