We zoeken per direct een nieuwe collega

Pensioen processpecialist

Benefits-Plaza ontwikkelt en levert een online platform voor bijna alle grote adviseurs en verzekeraars in Nederland. Het is een platform voor de administratie en communicatie rondom alle Employee Benefits. Voor meer informatie kan je veel vinden op onze website.

Wie zoeken we?

We zijn per direct op zoek naar een collega met ervaring en kennis van Employee Benefits met de nadruk op pensioen. Hierbij gaat het niet om ICT-kennis, maar meer om de inhoud van en het proces rondom collectieve Employee Benefits.

Functieomschrijving

Met deze functie vervul je een belangrijke rol binnen ons team. Jij zorgt voor de ondersteuning en implementatie van de regelingen voor onze klanten. Uiteraard werk je samen met andere specialisten van Benefits-Plaza, maar je blijft verantwoordelijk voor je eigen klanten. Klantgerichtheid, verantwoordelijkheid en procesmatig denken zijn vereisten.

Wat kunnen we je bieden?

Wij werken in een gezellig en jong team dat ervaring heeft in de verzekeringsbranche. Daarnaast bestaat het team ook uit collega’s die kunnen programmeren. We helpen je uiteraard om ons online platform onder de knie te krijgen. Het gaat om een fulltime dienstverband met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons kantoor bevind zich centraal gelegen in Rotterdam, in een karakteristiek pand dat voldoet aan de modernste eisen. Multimedia rooms, fraaie werkplekken en een fitnessruimte behoren hierbij.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Jeff van Krieken (010 714 11 99) en/of stuur je c.v. en motivatiebrief naar info@benefits-plaza.nl