Wat staat er op de agenda?

Aegon TKP
Met AEGON en TKP zijn wij druk doende een interface te realiseren (retourkoppeling) die in Q1 2017 ingepland staat voor lancering.
Bovendien zijn wij met AEGON en TKP overeengekomen dat per 01-11-2016 een tijdelijke interface de mutaties afwikkelt naar TKP (deze zal werkzaam zijn tot de lancering van de definitieve interface).
Bij de tijdelijke interface zullen beknopte deelnemer gegevens retour worden gecommuniceerd.

Uitbreiding koppeling de Amersfoortse inkomen
De ‘retour’ koppeling tussen De Amersfoortse ‘NGA’ en Benefits-Plaza gaat naar verwachting eind januari/begin februari 2017 live. Hierin worden de inkomensproducten van De Amersfoortse ondersteund en de financiële consequenties worden dan ook gecommuniceerd en verwerkt in Benefits-Plaza.

Uitbreiding koppeling Nationale-Nederlanden inkomen
De koppeling tussen Nationale-Nederlanden en Benefits-Plaza bevindt zich momenteel in testfase. Hierin worden de inkomensproducten van Nationale-Nederlanden ondersteund en de financiële consequenties worden dan ook gecommuniceerd en verwerkt in Benefits-Plaza.

‘Nieuwe’ Brand New Day koppeling
Brand New Day heeft Benefits-Plaza de opdracht gegeven een ‘heen’ koppeling te realiseren. Werknemer wijzigingen worden hierdoor STP (Straight Trough Process) verwerkt door Brand New Day. De realisering zal aanvangen in Q1 2017.

Het team van Benefits-Plaza (Keylane) wenst u hele fijne feestdagen toe! Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking in 2017!

Om direct op de hoogte gehouden te worden, kunt u onderaan deze pagina een collega inschrijven voor onze nieuwsbrief. Mocht iemand in uw netwerk baat kunnen hebben bij onze nieuwsbrief, bent u vrij deze te verspreiden.

Een hartelijke groet,
Het Benefits-Plaza (Keylane) team