Stage lopen in 2015?

Ben jij een enthousiaste HBO of WO student en ben je op zoek naar een stage plaats in een dynamische organisatie? Wil jij jouw opgedane kennis in een ondernemende omgeving toetsen? Voor komend jaar zijn wij op zoek naar ambitieuze stagiaires die hun tanden willen zetten in stages rondom alle processen die komen kijken bij de administratie en communicatie van employee benefits.

Ben jij:

➢ HBO of WO-student (bijvoorbeeld richting Financial Service Management)?
➢ nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit?
➢ Een administratief talent en heb je interesse in pensioenen dan/wel administratieve processen?
➢ Leergierig, klantgericht, proactief?
➢ Minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar?

Over Benefits-Plaza

Benefits-Plaza ontwikkelt en levert een online platform voor bijna alle grote adviseurs en verzekeraars in Nederland. Het is een platform voor de administratie en communicatie rondom alle Employee Benefits. Voor meer informatie kan je veel vinden op onze website.

Kiezen voor Benefits-Plaza betekend kiezen voor inhoudelijke betrokkenheid, voor de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en voor een dynamische werkomgeving. Collega’s met een passie voor onze diensten, een locatie die aan de moderne standaard voldoet, fraaie werkplekken en sportmogelijkheden zijn integraal onderdeel van ons aanbod.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag aan de slag met jou stage bij Benefits-Plaza? Solliciteer direct en stuur je cv en motivatiebrief naar info@benefits-plaza.nl of bel naar Jeff van Krieken op nummer 010-7141199 voor meer informatie, beschikbare stageplaatsen en wat we nog meer te bieden hebben.