Salarisadministratiekoppeling Cobra (SD Worx) & Benefits-Plaza gelanceerd

Rotterdam, 2 september 2016 – Benefits-Plaza en SD Worx bundelen de krachten door de online solution Benefits-Plaza te koppelen aan het salarisadministratiesysteem Cobra HRM & Salaris. Deze integratie biedt werkgevers de zekerheid dat hun salarisadministratie synchroon loopt aan die van de verzekeraar (Benefits-Plaza) en voorkomt dubbele invoer van gegevens.

Werkgevers krijgen vaak te maken met personeelswijzigingen die handmatig in verschillende systemen moeten worden verwerkt. Met deze koppeling is de dubbele invoer in verschillende systemen verleden tijd.De koppeling kan door de gebruiker zelf in Benefits-Plaza worden geactiveerd.

Wij adviseren u uw werkgever relaties te wijzen op deze nieuwe mogelijkheden.
Later in Q4 2016 zullen nog meer interfaces worden gelanceerd met andere salarissystemen . Wij houden u uiteraard hiervan op de hoogte

Over Benefits-Plaza
Benefits-Plaza is een onderdeel van Keylane. De solution Benefits-Plaza levert een online platform voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden aan adviseurs en verzekeraars. Eén plek waar alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zijn geadministreerd, kunnen worden gewijzigd en worden gecommuniceerd naar uitvoerders.

Over SD Worx
SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van mkb tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaal juridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Nederland, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 31 miljoen loonberekeningen.

Voor meer informatie:

Benefits-Plaza
www.benefits-plaza.nl
Tel: 010-7141199
Mail: info@benefits-plaza.nl

SD Worx
www.sdworx.com
Tel: +31 (0)76 – 5231000
Mail: info_nl@sdworx.com