Pilot van start: inkomensverzekeringen nu ook op Benefits-Plaza

In oktober heeft Aegon al een tipje van de sluier opgelicht. En nu is het zover: we zijn een nieuwe koppeling aan het testen tussen Aegon en Benefits-Plaza.

Wat houdt deze pilot precies in?
Deze maand zijn we een proef begonnen met een klein aantal adviseurs en werkgevers. Zij testen of de koppeling van Aegon met Benefits-Plaza goed werkt. Is de pilot een succes? Dan rollen we dit initiatief verder uit, en worden straks ook uw werknemersmutaties via Benefits-Plaza automatisch verwerkt voor de WIA- en verzuimverzekeringen.

Maar Aegon had toch al een koppeling met Benefits-Plaza?
Dat klopt. De pensioensystemen van Aegon zijn al een tijdje aangesloten op Benefits-Plaza. Wijzigingen voor Aegon PPI en het Aegon DB Abonnement verlopen daardoor automatisch. Aegon breidt deze mogelijkheid nu dus uit naar inkomensproducten WIA en Verzuim.

Wat is het voordeel van deze koppeling?
Dankzij deze koppeling worden de werknemersmutaties die u invoert automatisch verwerkt in het werkgeversportaal van Aegon. Dat levert u extra gemak en tijdswinst op. U hoeft de gegevens immers nog maar één keer in te voeren, met als voordeel dat de kans op fouten – en dus dubbel werk – kleiner is. Verzuimmutaties behoren nog wel via het werkgeversportaal  van Aegon te worden ingevoerd. De volgende stap is om dit ook via Benefits-Plaza te laten lopen. 

Klinkt goed! Wanneer kan ik er zelf mee aan de slag?
De pilot loopt nog een aantal weken door. We verwachten dat de koppeling in de loop van het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar is voor alle gebruikers van Benefits-Plaza. Via de nieuwsbrief houden we u natuurlijk op de hoogte.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de andere voordelen van Benefits-Plaza? Dan kunt u contact opnemen met de Keylane helpdesk op telefoonnummer 088 – 404 55 00, of een e-mail sturen naar bphelpdesk@keylane.com.