Nationale Nederlanden query

We zijn continu bezig om uw bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Dit doen we door koppelingen en query’s met verschillende partijen en verzekeraars te realiseren.

Een query is een bestand dat door de verzekeraar wordt opgesteld. Hierin staan alle deelnemersgegevens, verzekerde bedragen en premies. Deze informatie is nodig zodat wij de inrichting in Benefits-Plaza voor u kunnen doen. Door een query bespaart u meer dan 90% aan tijd met het aanleveren van gegevens voor de inrichting.

Naast de query voor de contracten van Zwitserleven, Delta Lloyd en Aegon komt er nu ook een query voor Nationale Nederlanden. De query van uw portefeuille kunt u opvragen binnen Nationale Nederlanden bij uw contractbeheerder. Deze kunt u vervolgens direct doorsturen naar Benefits-Plaza, samen met het pensioenreglement en uitvoeringsovereenkomst. U hoeft geen inventarisatieformulieren meer aan te leveren voor de producten die staan geadministreerd in mijnNN. Naar verwachting kunt  u de queries eind augustus 2014 opvragen bij Nationale Nederlanden.