ElipsLife en Benefits-Plaza lanceren koppeling

In Februari 2015 wordt de koppeling gelanceerd tussen Benefits-Plaza en ElipsLife. Werknemerswijzigingen doorgevoerd in Benefits-Plaza worden dan gecommuniceerd met ElipsLife in exact het gewenste formaat voor een STP (Straight Through Process) verwerking. Dit betekent een enorme lasten verlichting voor Benefits-Plaza gebruikers die adviseren voor ElipsLife. Naast de koppeling worden ook nieuwe functionaliteiten binnen Benefits-Plaza gelanceerd. Deze zijn van toepassing op ElipsLife producten. De belangrijkste zijn: ANW en Nabestaandenpensioen (waaronder €100.000,- Plus)

Stefan Duran, Branch Head Benelux voor ElipsLife, en Ralph van Ginkel, directeur Benefits-Plaza benadrukken de samenwerking.

ElipsLife is een innovatie verzekeraar, gespecialiseerd in flexibele verzekeringsoplossingen die de financiële gevolgen van ziekte, arbeidsongeschiktheid en overlijden dekken. ElipsLife heeft de ambitie om een strategische positie te verwerven in de Nederlandse inkomensmarkt. ElipsLife kenmerkt zich door lange termijn strategie bij productontwikkeling en marktbenadering. ElipsLife is een 100% dochter van Swiss Re. Swiss Re is marktleider op de internationale herverzekeraarsmarkt voor leven.

Benefits-Plaza ontwikkelt en levert een online platform voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden aan adviseurs en verzekeraars. Eén plek waar alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zijn geadministreerd, kunnen worden gewijzigd en worden gecommuniceerd naar uitvoerders.

Voor meer informatie:

Benefits-Plaza
Tel: 010-7141199
r.vanginkel@benefits-plaza.nl

ElipsLife
Tel: 020-755 98 50
Stefan.Duran@elipslife.com