Brand New Day introduceert realtime koppeling met salarisadministratie

Begin 2017 gaat de salarispakketkoppeling tussen Brand New Day en Benefits-Plaza, een onderdeel van Keylane, live. Wijzigingen in de gegevens van de werknemer worden door deze koppeling realtime verwerkt in de pensioenadministratie van Brand New Day. Dat beperkt de administratieve rompslomp fors.

Alle werkgevers die klant zijn bij Brand New Day kunnen gebruikmaken van de koppeling met hun salarispakket, ook als de beherend adviseur geen gebruik maakt van Benefits-Plaza. De koppeling past naadloos bij de ambitie van Brand New Day om werkgevers zoveel mogelijk administratief werk uit handen te nemen. Door de samenwerking met Benefits-Plaza kunnen vrijwel alle salarispakketten gekoppeld worden aan de pensioenadministratie van Brand New Day, onder andere Exact, AFAS, Nmbrs, Unit4 en Cobra.

Directeur van Brand New Day Jan Willem Hoitsma en directeur van Benefits-Plaza Ralph van Ginkel benadrukken vooral het gemak voor de werkgever en de adviseur door de samenwerking.

Neem contact op met Brand New Day voor meer informatie over de salarispakketkoppeling.

Over de PPI van Brand New Day
Anno 2012. Collectief pensioen voor (oud-)medewerkers van bedrijven. Geen toezeggingen, maar ‘eigen pensioenpotjes’. Het geld van alle medewerkers (‘deelnemers’ in pensioentermen) wordt collectief belegd. Ook het risico (arbeidsongeschiktheid, overlijden) wordt collectief verzekerd. Eind 2012, het jaar waarin het collectief pensioen werd geïntroduceerd, had de PPI van Brand New Day 200 bedrijven in de boeken. Op dit moment wordt voor meer dan 2.200 met 55.000 deelnemers bijna € 350 miljoen belegd. En dat aantal bedrijven en klanten groeit hard.

Over Benefits-Plaza (Keylane)
Benefits-Plaza is onderdeel van Keylane. Het is een Employee Benefits platform voor adviseurs, werkgevers en verzekeraars. Het platform is een innovatieve softwareoplossing ter ondersteuning van de administratie, controle en communicatie van verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie Brand New Day
Jan Willem Hoitsma, directeur
020 – 75 85 380
pers@brandnewday.nl
www.brandnewday.nl/collectief

Meer informatie Benefits-Plaza (Keylane)
Ralph van Ginkel, directeur

010-7141199
r.vanginkel@benefits-plaza.nl
www.benefits-plaza.nl