Benefits-Plaza en Nationale-Nederlanden lanceren koppeling

In oktober 2014 is de koppeling tussen het employee benefits platform Benefits-Plaza en Mijn.nn voor de werkgever (Nationale-Nederlanden) gelanceerd. Werknemerswijzigingen via Benefits-Plaza worden op deze wijze volledig STP (Straight Through Process) gecommuniceerd met alle producten die in Mijn.nn staan geadministreerd. Dit betekent een enorme lastenverlichting voor gebruikers van Benefits-Plaza en adviseurs van Nationale-Nederlanden.

Joost Schavemaker (SR. Marketeer), Ralph van Ginkel (directeur Benefits-Plaza) en Mark Goossens (Directeur Commercie) bekrachtigen dit in een samenwerkingsovereenkomst.

Nationale-Nederlanden behoort met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. In de MT Finance 2014 van business magazine Management Team is Nationale-Nederlanden uitgeroepen tot de meest aanbevolen pensioenverzekeraar van 2014.

Benefits-Plaza ontwikkelt en levert een online platform voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Geen extra administratieve handelingen meer. Minder kans op fouten. Eén plek waar alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zijn geadministreerd en kunnen worden gewijzigd.