Avéro Achmea biedt als eerste een WIA-koppeling via Benefits-Plaza

(Foto: Manager Achmea Intermediaire Regie Michiel Krouwer en Directeur van Benefits-Plaza Ralph van Ginkel benadrukken de samenwerking)

Naast de verzuim- en pensioenkoppeling biedt Avéro Achmea als eerste verzekeraar ook de WIA-koppeling aan via het online Benefits-Plaza platform. Werknemerswijzigingen die zijn doorgevoerd in Benefits-Plaza of in een gekoppeld salarisadministratiesysteem worden automatisch verwerkt. Premies en verzekerde bedragen worden berekend en direct met Avéro Achmea gecommuniceerd. Dit betekent voor u als adviseur, uw klanten die gebruik maken van Benefits-Plaza en Avéro Achmea een enorme lasten- en foutvermindering. Als partner ondersteunt Avéro Achmea de Adviseur ook met kennis, expertise en middelen. Ook op online gebied.

Verlaag uw administratieve last en maak gebruik van de koppelingen
Werkt u al met Benefits-Plaza? Dan kunt u vanaf 26 januari 2016 ook gebruik maken van deze WIA-koppeling. U ontvangt van Benefits-Plaza informatie over wat u hiervoor moet doen. Ook Centraal Beheer Achmea Pensioenfonds heeft een koppeling met Benefits-Plaza. Gebruikt u Benefits-Plaza nog niet en wilt u dit wel? Bel dan naar 010-7141199 of mail naar info@benefits-plaza.nl. Meer informatie over Benefits-Plaza vindt u op www.benefitsplaza.nl.

Heeft u vragen aan Avero?
Neemt u dan contact op met uw account director of accountmanager. Zij helpen u graag.