Pensioenregeling automatisch in Benefits-Plaza

Vanaf vandaag heb je geen werk meer aan het invoeren van een nieuwe regeling of het wijzigen van een Persoonlijk Pensioen Plan regeling. Een nieuwe of gewijzigde PPPc pensioenregeling wordt door Delta Lloyd automatisch in Benefits-Plaza gezet. Voor de adviseurs die een licentie hebben op Benefits-Plaza geen invoerwerk meer en altijd de juiste regeling gegevens. Technisch heet dit de regelingretourkoppeling.

Delta Lloyd heeft deze koppeling samen met Keylane ontwikkeld en is daarmee de eerste verzekeraar die deze mogelijkheid biedt.

Hoe werkt de regelingretourkoppeling?
Bij een nieuwe of gewijzigde PPPc-pensioenregeling stuurt de back-office van Delta Lloyd de nieuwe gegevens via de regelingretourkoppeling naar het Benefits-Plaza portaal. Dit gebeurt bij de start of verlenging van een pensioencontract, bij iedere prolongatie en bij tussentijdse wijzigingen, zoals pensioenleeftijd 68. Ook premietabellen, fiscale bedragen en overige regelingsmutaties worden automatisch bijgewerkt.

Als adviseur hou je uiteraard de regie over je contracten. Je bepaalt zelf welke regelingen van welke werkgevers er bijgewerkt worden.

Voordelen op een rij

  • Bespaar tijd en moeite: je hoeft de PPPc-regeling niet meer handmatig in te (laten) voeren of aan te passen in Benefits-Plaza. Dit gaat voortaan snel en automatisch vanuit de backoffice van Delta Lloyd.
  • Voorkom fouten: de automatische aanpassing  gebeurt zowel bij aanvang, verlenging, jaarprolongatie als bij tussentijdse wijzigingen van de regeling. Daarbij worden alle relevante cijfers en bedragen aangepast.
  • Jij houdt de regie: je bepaalt zelf welke PPPc regelingen moeten worden bijgewerkt.

Vragen?
Je kan de handleiding voor de activatie van de koppeling vinden op SharePoint, indien je gebruik wilt maken van de regelingretourkoppeling kan je contact opnemen met de Keylane helpdesk op telefoonnummer 088 – 404 55 00 , of een e-mail sturen aan bphelpdesk@keylane.com.