Benefits-Plaza introduceert retourkoppeling voor Allianz Leven Pensioenproducten

Benefits-Plaza introduceert in samenwerking met Allianz een retourkoppeling voor de volgende pensioenproducten:
* Allianz Pensioen
* Allianz Advantage Pensioen
* Allianz Netto Pensioen

Door deze retourkoppeling worden werknemerswijzigingen van Benefits-Plaza volledig STP (Straight Through Processing) gecommuniceerd en verwerkt met Allianz.Tevens is de retourkoppeling uitgerust met retour informatie van de deelnemers die eveneens geheel STP wordt verwerkt in Benefits-Plaza. Dit betekent voor de adviseur en werkgever minder administratieve handelingen, minder kosten en dus meer tijd voor de klant.

Ralph van Ginkel, directeur Benefits-Plaza: “Met deze retourkoppeling schaart Allianz zich tussen de beste interfaces die Benefits-Plaza momenteel heeft met verzekeraars.”

Henk Boeve, CEO Allianz Leven, “Met deze retourkoppeling ontlasten we de huidige gebruikers van Benefits-Plaza en adviseurs van Allianz. Daarnaast geeft het nog meer mogelijkheden in onze klantbediening.”

Over Benefits-Plaza
Benefits-Plaza biedt en ontwikkelt softwareoplossingen ter ondersteuning voor het beheer en communicatie van employee benefits voor de adviseurs, werkgevers en verzekeraars. Het is een volledig geautomatiseerde database, waarin de verzekeringen van iedere werknemer overzichtelijk staan vermeld. Mutaties in het werknemersbestand worden door Benefits-Plaza zelfstandig op alle relevante terreinen verwerkt, berekend en direct gecommuniceerd met de betrokken verzekeraars.

Over Allianz
Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 147.000 medewerkers in dienst van ruim 85 miljoen klanten. In Nederland is Allianz een belangrijke speler op het gebied van levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en haar direct writer Allsecur. Meer informatie: www.allianz.nl